KONSULTTI

Sanna on asiantunteva, innostava, heittäytyvä ja dynaaminen. Työyhteisössämme käyty M4H oli oikein onnistunut kehittämispäivän ohjelma. Pystyimme viemään sen avulla asioita paljon eteenpäin. Sanna veti päivän loistavasti.

Minnis Vierikko
pääsihteeri, NAL

Suosittelisin M4H -konseptia ihan kaikille firmoille ja yhteisöille. Koin ison ahaa-elämyksen sen illan aikana. Niin työelämään kuin yksityiselämään liittyen. Tuli vapauttava ja hyvä tunne kun oivalsi, että ollaan vaan eri vaiheissa eikä siinä ole mitään pahaa.

Mira Eriksson
toiminnanjohtaja, Hyvinkään Nuorisoasuntoyhdistys ry

Minulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisien ryhmien ohjaamisesta ja työpajojen suunnittelusta, fasilitoinnista ja muutosten sekä uusien palvelujen & toimintatapojen jalkauttamisesta.

Teemoja on ollut mm. organisaatioiden strategiaprojektit, palvelujen ja prosessien kehittäminen, asiakaspalvelu, laatu, julkiset hankinnat, yritysten toimintaympäristön kehittäminen, jäsenhankinta & jäsenpysyvyys, palkitsemisjärjestelmän kehittäminen ja kumppanuuksien ja verkostoyhteistyön kehittäminen.

Minulla on monipuolinen kehittämistyökalupakki erilaisia kehittämismenetelmiä ja -työkaluja. Kuten vuokrajohtajana niin myös konsulttina hyödynnän Lean-ajattelua ja palvelumuotoilua, empaattista toimintatapaa unohtamatta. Palveluiden ja prosessien kehittäminen >>

Kehittämisprojekteistanne voin tehdä organisaatiollenne myös toimintatutkimuksen yhdessä organisaationne edustajien kanssa. Tutkimuksen avulla organisaationne saa dokumentoitua tietoa kehittämisestä ja sen vaikutuksista, sekä kykenee tehokkaammin toteuttamaan jatkuvan kehittämisen periaatetta tulevaisuudessa.