Ajankohtaista

Ajankohtaista

HYVÄT TYYPIT -VALMENNUS

http://hyvattyypit.me/

Työelämässä tarvitaan hyviä tyyppejä. Niitä haetaan välillä kissojen ja koirien kanssa, kysellään tutuilta ja metsästetään lehti-ilmoituksilla. Miten löydät aidosti hyvät tyypit?

Välillä katseen voisi ulospäin huutelun lisäksi suunnata organisaation sisälle, jo olemassa olevaan tiimin, tai vaikkapa yrittäjäverkoston kumppaneille. Hyviä tyyppejä on nimittäin laskumenetelmästä riippuen ainakin 16 tai jopa yli 190 erilaista! Heitä on siis ympärilläsi jatkuvasti ja kaikkialla – ainoa haaste on se, että sinä et välttämättä tiedä, miksi he ovat hyviä tyyppejä. Eivätkä he tiedä sitä välttämättä itsekään.

Entä tiedostatko itse, millä tavalla juuri sinä olet myös hyvä tyyppi? Tiedätkö, millaisissa tilanteissa olet vahvimmillasi? Tiedätkö kummasta suunnasta vaikkapa noukit tietoa helpommin, oikealta vai vasemmalta? Osaatko palautua stressaavista tilanteista juuri sinun hermostosi ja aivojesi kannalta optimaalisella tavalla?

Olet kenties työurasi aikana vastannut useampaankin omaa toimintaasi, ajatteluasi ja persoonaasi analysoivaan kyselyyn. Samoin olet ehkä kerännyt näkemyksiä itsestäsi lähipiiriltä, esimieheltä, kollegoilta ja tiimiläisiltä. Nämä kyselymuotoiset testit ovat loistava tapa saada tietoa ja lisätä ymmärrystä itsestä sekä ympäristöstä.

Miten sinä toimit, opit ja esimerkiksi palaudut stressistä?

TULE DEMOVALMENNUKSEEN

Täältä löydät tulossa olevat demovalmennukset Järvenpäässä ja Tampereella!

Ilmoittaudu täältä: http://hyvattyypit.me/demovalmennus/

HYVÄT TYYPIT – KEHITTÄJÄT & YHTEYSTIEDOT

Marjo Remes, sensomotorinen valmentaja, www.marjoremes.fi,
050 4095408, mrjremes(a)gmail.com

Raisa Varsta, työnohjaaja, www.ohjaustehostin.fi,
040 4129508, raisa.varsta(a)steamroller.fi

Sanna Meronen-Vilenius, kehittämisasiantuntijia, www.kokokehitys.fi,
050 567 9233, s.meronen-vilenius(a)kokokehitys.fi

Meidät saat kiinni myös sähköpostiosoitteesta info(a)hyvattyypit.me